Börjar gå riktigt bra nu

Det var ett tag sen jag skrev något nu men de var varit jobb och annat å göra plus att de händer ju inte  alltid något kul att berätta om.
Ynglerna växer och frodas de är många som har färger nu mest blå och röd men de finns några enstaka med svart på. jag gallrar inte längre när ja byter vatten, de fick räcka med tre dagar. måste säkert göra det igen sen men jag byter mer vatten för att kompensera.
 
Nu har jag två dunkar på 25L så varje morogn byter jag 25L vatten och fyller upp den duken igen så har jag doppvärmare så att det blir rätt tempratur och på kvällen byter jag 50L och fyller upp på nytt som får stå till nästa dag. Det är rätt smidigt nu nä jag kommit in i det.
 
Ja och mina yngel har ju hittils ätit nykläckt artemia och micromask. Artemia är mer som godis än mat, jag fyller ju min lilla spruta med artemia kan fylla den typ 4 gånger och det tar bokstavligt talat 5sekuder för dem att äta upp så är lite less på att kläcka en massa artemia som kanppt verkar få dem mätta.
Så jag tog mina frysta "klumpar" med artemia,dafiner och krill den här gången så mixade jag dem frysta ända till de inte fanns nå och mixa kvar, så i med lite vatten och mixa igen ifall de fanns några stora bitar kvar.
osså in i frysen, sen var det bara att bryta bitar och lägga åt ynglen. Och som ni ser så var de nemas problemas att äta upp de där.
 
var lite orolig att lägga i frysta bitar, det blir ju kallt när de smälter upp i karet och yngel är ju rätt känsliga men jag har inte sett att någon blivit påverkad så det ser ut att gå bra. :D
 
 
Köpte mig ett nytt filter också, ett sådant hangon med vattenfall som jag alltid velat ha kostade mig bara 184kr dessutom.
Det sitter för tillfället i 96:an, tycker mitt filter där är lite halvtaskigt så den kunde få hänga där tills jag vet vart jag egentligen vill ha det. Det låter lite mycket från motorn men det blir bättre varje dag eller så vänjer man sig, fint var de i alla fall.