fiskar fiskar fiskar!!!! en sju helvetes massa fisk

Nä att föda upp kampfiskar var inte det lättaste men efter allt arbete och alla försök så fick jag ju en hel del fisk,och nu så börjar de knaka i baken på dom (dom växer) her redan ca 19 st hanar och fler är på väg. lyckades klämma in ett jätte vackert 6 kantigt 70L där jag flyttade över 30 yngel som var mindre än resten av dem.
alla som går tillsammans är inget problem alls kanske två hanar som börjar bli för agressiva.
Det är just det som är jobbigt alla hanar som behöver bo i eget och dom behöver ju en 20L för att hålla bra vatten kvalite och utrymme att växa, just nu har jag små avdelade plast byttor i mina 20L byttor för jag har inga fler dopp värmare.
just nu är det jobbigt att ha yngel vill bara komma på nått så allt löser sig.
tänk att jag läste överallt att du ska vara glad om nån överlever från din första kull, så om någon funderar över att föda upp kampfiskar för första gången, ja jag fick mer än 300 STYCKEN be till gud att du får en liten kull och man behöver inte mata så himla tidigt, låt dom dö! för när de börjar bli stor så lycka till att ta bort dem, de gick då inte för mig ialla fall.
Ja suck de är klart de löser sig, jag brukar alltid ha en lösning liggandes i bak huvet, glad att jag fick en massa kreativitet av från min mammas gener, klart allt löser sig.

ska ju faktiskt vara med på nypondressyren på lördag, jag ska rida både philip och ross i LB2, ska bli roligt ser fram emot att få papper på hur dålig jag är, hahah nä men jag vet att jag inte har dem bästa sitsen men de är svårt när sadeln blir hög fram till och jag redan har en tendens att fötter åker fram. men vi får se, jag ska rida philip på kandar och det ska bli kul har trott att jag skulle kunna gå tillbaka till att rida han nu när han e frisk men ja verkar stanna på ross vilket är okej men jag ville verkligen få till de där sista på philip och nu kommer ja få det :)