Lite nya fiskar

var och hämtade mina backup honor igår. Det gick ju inte så bra med parningen i början och jag trodde att den blå vita honan inte skulle släppa till, vilket hon senare gjorde. men jag beställde hem fyra ct honor i fall att. dom kom inte förren nu och så fick jag så klart två blå och två cambodian red:(
vill ju inte ha två likadana såklar. Men så hittade jag en dubbeltail, inte så fin kropp men lite kul att ha ändå. så det blev3 honor och lite javamossa.
 
Ynglerna mår bra och växer kanske, jag ser ingen skilldnad, äter gör de i alla fall. blev riktigt bra med egen kläckt artemia och inte bara från den automatiska som sitter i karet. då kunde jag få ut artemian även till de yngel som befann sig längst bort.
Jag gjorde ven det första vattenbytet i går, rent jävla helvete om jag får säga mitt. satt framför hinken säker två timmar och letade yngel pch då fick jag ändå hjälp. men nu e värsta smutsen borta så nu tänker jag dra en nylon strumpa över sugen och bara byta vattnet antingen tills dom blivit större eller till jag tycker det blir för skitigt.
Måste finns nån bättre lösning på de där.
ska nog googla lite.


Detta är en mörkblå ct hona, hon är ganska illa tilltyffsad och verkar inte helt pigg men jag hoppas hon repar sig


Här är dubbeltail honan

 

 
och en red cambodian ct hona



Så måste jag bara slänga upp en bild på mina äppelsnäckor, som kör morgon uppställning<3