men men vad är en bal på slåttet...

ja 9 dagar kvar tills vi flyttar, 8 dagars jobb och en ledig tjohoo...
har fortfarande massa fiskar kvar men i dag flyttade 9 hanar iväg till djurmagazniet i alla fall. en hane och några honor ska skickas den 29, jag bytte dem mot ett skott av en hibiskus blomma ska bli kul att se den växa.
hoppas att de går bra för dm att sälja fiskarna så att jag kan skicka dit fler skulle vara så skönt om alla utom dom potensiella flyttat ut innan vi flyttar.
tror det är 7st ev plus 2st till som jag gärna vill se växa lite  mera. men vi får väl se vad som händer. jag vill ha ett stort akvarium också men just nu har jag inte råd och kommer förmodligen inte att ha eftersom jag står utan jobb i september typ, kommer säkert bli mindre i augusti också.
 
Att ge sig ut på arbetsmarknaden känns ju inte så underbart kan ja tala om, känns som att hoppa ner i ett svart hål tillsammans med mer än hälften av sveriges befolkning (begrundar siffrorna på min känsla).
Nä ett normal betalt jobb med ökande lön efter erfarenhet, de borde ju inte vara så svårt kan man tycka..men då e kruxet att jag är jag och jag vill ha ett jobb som jag tycker är roligt!
 
Som cafet i badhusparken,om bara östersunds kommun hade gett oss alkoholtillstånd så hade inte jag suttit här och klagat alls just nu.
Men nä en alkoholfri zon sedan 1954 är viktigare att bevara än att tänka på framtiden och vad ett cafe/resturang/servireing (i badhusparken) skulle kunna betyda för östersund. speciellt på vintern i våran såkallade vinterstad, vem skulle inte vilja ha en lagom uppvärmd glas paviljong att slå sig ner i och ta en fika eller en bit mat och ett glas vin medans branen åker skridskor utanför och snön gnistrar på träden.
men men vad är en bal på slåttet...